Husägare och 40+4

Fira med bubbel

Igår var det ingen vanlig dag för igår blev vi husägare! Woho. Så skönt att huset är vårt nu och vi slipper att "bara" hyra det. Nu är det på riktigt liksom. Har en hel del idéer om hur jag vill att vi ska renovera men det blir framöver. Troligen till våren 2017. Iallafall när det kommer till kök och badrum. Resten kan man ta pö om pö. 
Lite status just nu? 5 dagar över tiden idag. Jag har precis slagit mig ner i soffan efter en trött dag. Har vart vaken sen 5.30 då jag vaknade och inte kunde somna om. Klev upp samtidigt som Victor skulle upp till jobbet så jag åt frukost med honom. Efter han åkt kände jag att jag började må illa och höll på att kräkas så jag la mig soffan och då börjar näsblodet rinna.. Så man funderade ju på som hände. Hade lite problem med ögonen igår med då jag såg som "ljusbollar" som hoppade, nästan som stjärnfall. Men de gick över och sen på kvällen fick jag dock ont i högerögat. Det stack liksom. 
Som tur var hade jag tid hos barnmorskan på f.m idag så jag tog upp allt med henne. Hon visste inte riktigt vad det kunde bero på men sa att antingen kan det vara virus, eller så kan det vara så att förlossningen är på g. Det har dock vart lugnt i magen hela dagen, mindre sammandragningar än vanligt till och med. Hur som helst tog vi blodtrycket vilket visade sig vara rätt högt. 150/65. Jag har alltid haft lågt/normalt blodtryck. Mellan 115-125 i övertryck. Så jag fick sitta kvar i vilorummet 20 minuter sen tog vi ett nytt blodtryck och då var det normalt igen så det var ju skönt. Nu är det dags att vila lite på soffan. Sen ska jag ta en låång skön dusch.